Parkinson-Inn Zeeuws-Vlaanderen


Een ontmoetingsplaats voor Parkinsonpatiënten, mantelzorgers en zorgverleners.

 

Parkinson-Inn Zeeuws-Vlaanderen heeft als doel Parkinsonpatiënten en andere personen die direct (partners/ familieleden/ mantelzorgers) of indirect (zorgverleners) in contact staan met de Parkinsonpatiënt, de gelegenheid te bieden elkaar op een vast terugkerend tijdstip (één keer per twee maanden) te ontmoeten in een informele sfeer en ervaringen met elkaar te delen. Daarbij staan begrippen als delen met elkaar, respect, acceptatie, inspiratie, steun, luisterend oor, begrip en een veilige en prettige omgeving centraal. Dit alles onder het genot van een kopje koffie/thee of een ander drankje.

 

De naam Parkinson-Inn:

Naast dat het hier een woordvondst (Parkinson in Zeeuws-Vlaanderen) betreft, is het woord Inn uit het Engels afkomstig met de betekenis herberg. En herberg staat voor eten, drinken, ontspanning, geborgenheid, gezelligheid, ontmoeting, tot rust komen. Dit zijn precies de begrippen, die wij van toepassing achten op onze Parkinson-Inn.

 

Op deze website vindt u informatie over de bijeenkomsten, het programma, sfeerimpressies en nieuws omtrent de Parkinson-Inn.

 

Mocht u zich na het zien van deze website willen aanmelden voor een bijeenkomst, dan kunt u dat doen op de pagina 'Aanmelden'.

 

Wij heten u graag van harte welkom!

 

Werkgroep Parkinson-Inn Zeeuws-Vlaanderen.